Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Αποφράξεις Κορωπί - Απόφραξη Αποχετεύσεων Κορωπί

Αποφράξεις Κορωπί 210 89 90 600

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ
Στο τηλεφωνικό κέντρο της Αποφράξεις Κορωπί, οπότε όταν καλείτε για να προγραμματίσετε μια υπηρεσία, σας καλωσορίζουμε από ένα άτομο που θα συνεργαστεί μαζί σας για να προγραμματίσει το ακριβές χρονοδιάγραμμα σας. Ο προγραμματισμένος χρόνος της υπηρεσίας που δίνουμε είναι με βάση τις δικές σας ανάγκες. Σας αντιμετωπίζουμε αυτόν τον τρόπο, καθώς γνωρίζουμε πως ο χρόνος σας είναι πολύτιμος. Θα σας καλέσουμε λίγο πριν φτάσουμε, ώστε με αυτόν τον τρόπο θα γνωρίζετε ακριβώς πότε θα είμαστε στο χώρο σας.
Η Αποφραξεις Κορωπι προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης υψηλών προδιαγραφών, μεταξύ των οποίων καθαρισμό με υδροβολή και επιθεωρήσεις της αποχέτευσης με ειδική κάμερα διάγνωσης, περιβαλλοντικά ασφαλείς, από επαγγελματίες και ευγενικούς τεχνικούς. Σας διαθέτουμε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για την άμεση και πιο αποτελεσματική σας εξυπηρέτηση.
Κοινά υλικά που αδειάζουν στους σωλήνες σας:
  • Υπολείμματα τροφίμων
  • Χρώματα
  • Απόβλητα ζώων
  • Βαμβάκι ή μαλλί
  • Ξυραφάκια
  • Σαπούνι
  • Λίπη
  • Πάνες μίας χρήσης και μαντηλάκια
  • Επίδεσμοι
  • Προϊόντα προσωπικής περιποίησης
  • Καταθέσεις σκληρού νερού
  • Ρίζες δέντρων και θάμνων
Δεν έχουμε κρυφές χρεώσεις για να σας “αποστραγγίσουμε” τα χρήματά σας πριν φύγουμε. Αφού βρισκόμαστε στο χώρο, εκτιμούμε το πρόβλημα και στη συνέχεια θα σας δώσουμε μια εκτίμηση για το πόσο θα κοστίσει η παρεχόμενη εργασία. Ξέρετε πόσο ακριβώς θα κοστίσει πριν ξεκινήσουμε. Αν κάτι αλλάξει, θα σας ενημερώσουμε πριν προχωρήσουμε, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε αν θα συνεχίσουμε. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις, ξαφνικές αυξήσεις των τιμών για πρόσθετη εργασία που πραγματοποιήθηκε ή κακή ενημέρωση κατά την κλήση. Εκτός από αυτό, όλες οι εργασίες μας συνοδεύονται με 100% εγγύηση ικανοποίησης.
Πληροφορίες περιοχής Κορωπί
Το Κορωπί είναι πόλη της Ανατολικής Αττικής στα Μεσόγεια, και έδρα του Δήμου Κρωπίας. Σύμφωνα με τη Απογραφή του 2011, έχει 34.281 μόνιμους κατοίκους. Είναι από τις περιοχές, μαζί με την Κερατέα και το Μαρκόπουλο, με τη μεγαλύτερη ζήτηση για μόνιμη κατοικία μετά τα μεγάλα έργα που πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή. Η οικιστική ζώνη είναι διαχωρισμένη από τη βιομηχανική, ενώ στα όρια του δήμου υπάγεται και η παράκτια συνοικία της Αγίας Μαρίνας. Επικοινωνεί με την Αθήνα μέσω των νοτίων προαστίων, από τη λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου. Επίσης βρίσκεται κοντά στο σταθμό του μετρό και προαστιακού «Κορωπί», την Αττική Οδό και το αεροδρόμιο των Σπάτων. Το Κορωπί υπήρξε από την αρχαίοτητα ως δήμος Σφηττού, όπου γίνονται τα Σφήττεια που ξεκίνησαν το 2003 και γίνονται μέχρι σήμερα, σύμφωνα με ιστορικά στοιχεία.
Αποφράξεις Κορωπί – Αποχετεύσεις
Αποφράξεις αποχετεύσεων Κορωπί
Αποφράξεις Φρεατίων Κορωπί
Απόφραξη Νεροχύτη Κορωπί
Απόφραξη Υδρορροής Κορωπί
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Κορωπί
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Κορωπί
Καθαρισμός Φρεατίων Κορωπί
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα
Μηνιαίες Συντηρήσεις Κορωπί
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Κορωπί
Αποφράξεις αποχετεύσεων Κορωπί
Μηνιαιες συντηρησεις Κορωπί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου