Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Αποφράξεις Νέα Σμύρνη

Αποφράξεις Νέα Σμύρνη 210 89 90 600


ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Η Αποφράξεις Νέα Σμύρνη προσφέρει την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών αποχετευτικών συστημάτων στην περιοχή των νοτίων προαστίων της Αττικής, αλλά τι άλλο μπορούμε να προσφέρουμε; Οι τεχνικοί μας δεν είναι μόνο άριστα εκπαιδευμένοι, αλλά και συνεχίζουν να εκπαιδεύονται ώστε να μπορούν να προσφέρουν το ίδιο είδος σύγχρονης και ποιοτικής υπηρεσίας που υποσχόμαστε.
Πληροφορίες περιοχής Νέας Σμύρνης
Η Νέα Σμύρνη είναι πολυπληθές αθηναϊκό προάστιο και δήμος της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών στην Αττική. Έχει πληθυσμό 73.076 κατοίκων, σύμφωνα με την απογραφή του 2011, και έκταση 3,5 τετραγωνικά χιλιόμετρα.
Η δημιουργία του συνοικισμού ανάγεται στη δεκατία του 1920, μετά την έλευση προσφύγων από τη Σμύρνη και άλλες περιοχές της Μικράς Ασίας στα τότε περίχωρα της Αθήνας. Μεταξύ των μνημείων της, ξεχωρίζει ο Μητροπολιτικός Ναός της Αγίας Φωτεινής με το κωδωνοστάσιό του, το οποίο αποτελεί ακριβές αντίγραφο αυτού που βρισκόταν στην Αγία Φωτεινή της Σμύρνης μέχρι την Καταστροφή του 1922, ενώ άλλα σημαντικά ιστορικά κτήρια της περιοχής είναι το Μέγαρο της Εστίας Νέας Σμύρνης, το Ιωσηφόγλειο ορφανοτροφείο και η Εθνική Στέγη.
Η Νέα Σμύρνη γειτνιάζει με τον Άγιο Δημήτριο στα ανατολικά, το Παλαιό Φάληρο στα νότια και την Καλλιθέα στα δυτικά, ενώ συνδέεται με το κέντρο της Αθήνας μέσω της Λεωφόρου Συγγρού και της γραμμής του τραμ, η οποία τη συνδέει και με άλλα νότια προάστια όπως το Μοσχάτο, το Παλαιό Φάληρο και η Γλυφάδα.
Αποφράξεις Νέα Σμύρνη – Αποχετεύσεις
Αποφράξεις αποχετεύσεων Νέα Σμύρνη
Αποφράξεις Φρεατίων Νέα Σμύρνη
Απόφραξη Νεροχύτη Νέα Σμύρνη
Απόφραξη Υδρορροής Νέα Σμύρνη
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Νέα Σμύρνη
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Νέα Σμύρνη
Καθαρισμός Φρεατίων Νέα Σμύρνη
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα
Μηνιαίες Συντηρήσεις Νέα Σμύρνη
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Νέα Σμύρνη
Αποφράξεις αποχετεύσεων Νέα Σμύρνη
Αποφράξεις Νέα Σμύρνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου