Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

marousi apofraxeismarousi Αποφράξεις Κηφισιά - Απόφραξη Αποχετεύσεων - kifisia apofraxeis

Αποφράξεις Κηφισιά 210 80 80 878

Καλώς ήρθατε στον δικτυακό τόπο της Αποφρακτικής Κηφισιάς. Με εμπειρία πάνω από 30 χρόνια στις αποχετεύσεις παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες και τιμές για εμπορικούς και οικιακούς πελάτες.
Η Απολυμαντική Κηφισιά είναι αποφασισμένη να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες. Είμαστε τόσο σίγουροι για τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας που ότι υποσχόμαστε εγγυόμαστε ότι θα πραγματοποιηθεί. Ότι λοιπόν και αν έχει βουλώσει δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, με την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας μπορεί εύκολα να αντιμετωπιστεί. Μπορούμε να ανταποκριθούμε γρήγορα και να διορθώσουμε το πρόβλημα.
ΚΑΘΑΡΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΚΑΘΑΡΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ
Με τις εξειδικευμένες γνώσεις και την εμπειρία μας, καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόπος για την αντιμετώπιση μιας φραγμένης αποχέτευσης. Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα τεχνογνωσίας, γνωρίζοντας ποια μέθοδο επισκευής ταιριάζει στο δικό σας πρόβλημα. Τα συνεργεία μας έχουν εκπαιδευτεί και είναι έτοιμα να ανταποκριθούν σε κάθε πρόκληση.
Καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να μας χρειαστείτε μέρα ή και νύχτα για αυτό και είμαστε στην διάθεσή σας 24 ώρες την ημέρα.
Αν νομίζετε ότι έχετε κάποιο πρόβλημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 80 80 878 και το συντομότερο θα βρισκόμαστε κοντά σας.
Αναλαμβάνουμε κάθε είδος αποφράξεις {Αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις λεκάνης, αποφράξεις σιφωνίου, αποφράξεις κουζινών, αποφράξεις υδρορροών, αντλήσεις υδάτων, διάγνωση με κάμερα και καταγραφή, καθαρισμός στεγανών φρεατίων (αντλιοστασίων)}, απολυμάνσεις και μυοκτονίες-εντομοκτονίες με πιστοποιητικά. ΤΗΛ 210 80 80 878

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας και νιπτήρα μπάνιου

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ - ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ
Μήπως ο νεροχύτης της κουζίνας σας ή ο νιπτήρας του μπάνιου σας για να φύγει το νερό παίρνει αρκετή ώρα; Τα λίπη, η βρωμιά, τα σαπούνια και τα απορρυπαντικά, τα υπολείμματα τροφίμων, η οδοντόπαστα και οτιδήποτε άλλο, συσσωρεύονται με την πάροδο του χρόνου και προκαλούν πάμπολλα προβλήματα.
Η Αποφράξεις Κηφισιά παρέχει τους πιο επαγγελματικούς καθαρισμούς και αποφράξεις αποχετεύσεων στην Κηφισιά. Για οποιονδήποτε λόγο και αν βούλωσε η αποχέτευση σας, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα το επιλύσουν με επαγγελματισμό, συνέπεια και απαράμιλλη εξυπηρέτηση.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε και για τα προληπτικά προγράμματα συντήρησης που μπορούμε να σας παρέχουμε.

Θα είμαστε κοντά σας σε 15 λεπτά καθώς επίσης όλο το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο.




Αποφράξεις Κηφισιά 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου