Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

marousi apofraxeismarousi Αποφράξεις Μελίσσια - Αποχετεύσεις - melissia apofraxeis

Αποφράξεις Μελίσσια 210 80 80 878

Στην Αποφρακτική Μελίσσια είμαστε υπερήφανοι που έχουμε πετύχει να γίνουμε μια εξειδικευμένη εταιρεία στη διεξαγωγή ενός πλήρους φάσματος υπηρεσιών αποχέτευσης. Έχουμε άρτια εκπαιδευμένο, με κίνητρα προσωπικό και χρησιμοποιούν προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμό σε οικιακούς, εμπορικούς και δημοσίους χώρους.
Ως ειδικοί στις αποχετεύσεις η Αποφρακτική Μελίσσια έχει ένα ευρύ φάσμα λύσεων και εργαλείων με τα οποία αξιολογούν και καθαρίζουν. Οι κατεστραμμένες και βουλωμένες αποχετεύσεις αποτελούν άσχημα νέα για την υγεία και την ασφάλεια. Με ένα πρόγραμμα συντήρησης μπορεί να αποτραπεί η ανάγκη για δαπανηρές επισκευές και ταλαιπωρία.
Η Αποφράξεις Μελίσσια με εμπειρία μια 40 και πλέον χρόνων, εξειδικεύεται στο τομέα των αποχετεύσεων, διασφαλίζοντας σας εγγυημένη επιτυχία για όλες τις εργασίες μας από αποφράξεις μέχρι συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων και έχει αποδείξει την ποιότητα των παρεχόμενων της υπηρεσιών αλλά και την άριστη και ταχεία εξυπηρέτηση.
Παρέχουμε λύσεις στις αποχετεύσεις σας σε:
  • σπίτια
  • πολυκατοικίες
  • επιχειρήσεις
  • βιοτεχνίες
  • εστιατόρια
  • σχολεία
  • νοσοκομεία
  • εμπορικά καταστήματα
  • γραφεία
  • δημόσιες υπηρεσίες και οπουδήποτε αλλού.
Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα φτάσουμε έγκαιρα και θα επιλύσουμε όποια άσχημη κατάσταση και αν έχει δημιουργηθεί στις υδρορροές και τα φρεάτια της αποχέτευσης του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Ένα βουλωμένο φρεάτιο ή υδρορροή μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα για τους ιδιοκτήτες ακινήτων και να διαταράξουν την καθημερινή τους ζωή. Δεν είναι πάντα εύκολο να αντιμετωπιστεί μια βουλωμένη αποχέτευση και σε πολλές περιπτώσεις, αυτό μπορεί να μία ιδιαίτερα, δυσάρεστη κατάσταση.
ΚΑΘΑΡΟ ΣΙΦΩΝΙ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
ΚΑΘΑΡΟ ΣΙΦΩΝΙ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
Όμως να μην ανησυχείτε δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην αντιμετωπιστεί το πρόβλημα σας. Μία άμεση επέμβαση από ένα εξειδικευμένο και έμπειρο τεχνικό συνεργείο μπορεί να αποτρέψει περιττές βλάβες και μια επερχόμενη καταστροφή. Στην Αποφραξεις Μελισσια είμαστε τόσο σίγουροι για την ικανότητά μας να φτάσουμε πολύ γρήγορα σε σας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, έτσι ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα αντιμετωπίσουμε και θα αποκαταστήσουμε άμεσα το πρόβλημα που έχει διαταράξει τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σας.
Με τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα που μας χαρακτηρίζουν, αποδεικνύουμε καθημερινά την αφοσίωσή μας στους πελάτες μας. Από τη δεκαετία του 1970, που ξεκινήσαμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στα αποχετευτικά συστήματα, έως και σήμερα δεν έχουμε σταματήσει ποτέ να βελτιωνόμαστε και να ανανεώνουμε τον εξοπλισμό των μηχανημάτων και των εργαλείων μας.
Αφήστε τους ειδικούς της Αποφράξεις Μελισσίων να δράσουν για εσάς. Όσο προβληματική και δυσάρεστη μπορεί να γίνει η κατάσταση στο οικιακό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον, μην ανησυχείτε. Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ και θα εντυπωσιαστείτε με τις υπηρεσίες που παρέχουμε και το πάθος που δείχνουμε για τη δουλειά μας.
Το σύνολο των πελατών μας αποτελείται από οικίες, πολυκατοικίες, επιχειρήσεις, σχολεία, γηροκομεία, δημόσιοι οργανισμοί, στρατόπεδα, κ.α.
Η Αποφρακτική Μελίσσια είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει υψηλής ποιότητας, αξιόπιστη υπηρεσία για όλους τους τύπους των πελατών.
Μπορείτε να μας καλέσετε όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες και θα βρισκόμαστε άμεσα κοντά σας.

Η εταιρεία μας Αποφράξεις Μελίσσια

Αναλαμβάνουμε κάθε είδος αποφράξεις {Αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις λεκάνης, αποφράξεις σιφωνίου, αποφράξεις κουζινών, αποφράξεις υδρορροών, αντλήσεις υδάτων, διάγνωση με κάμερα και καταγραφή, καθαρισμός στεγανών φρεατίων (αντλιοστασίων)}, απολυμάνσεις και μυοκτονίες – εντομοκτονίες με πιστοποιητικά. ΤΗΛ 210 80 80 878

Διάγνωση με κάμερα

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ
Μπορείτε και εσείς μαζί με τον τεχνικό να παρακολουθείτε και να βλέπετε την εικόνα ζωντανά. Μετά το πέρας της εργασίας μπορούμε να σας δώσουμε και κάρτα μνήμης για να το έχετε ως αρχείο ή να το δώσετε στον υδραυλικό σας.
Θα είμαστε κοντά σας σε 15 λεπτά καθώς επίσης όλο το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο.




Αποφράξεις μπανιερας Μελίσσια 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου