Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Αποφράξεις Κορυδαλλός – Αποφράξεις Αιγάλεω

Αποφράξεις Κορυδαλλός

Category : Uncategorized
Σκεφτείτε για μια στιγμή πόσες φορές οι αποχετεύσεις στην κουζίνα και το μπάνιο του σπιτιού σας χρησιμοποιούνται κάθε μέρα. Χρησιμοποιούνται πολλές φορές την ημέρα, βοηθώντας να απομακρυνθούν τα λύματα. Και όλες αυτές οι αποχετεύσεις συνδέονται με το κεντρικό σύστημα αποχέτευσης, οπότε αν βουλώσουν, μπορούν να επιβραδύνουν όλο το σύστημα των εγκαταστάσεων της αποχέτευσης. Εάν αντιμετωπίζετε τα παρακάτω, η αποχέτευσή σας πιθανόν να είναι φραγμένη:
  • Αργή αποστράγγιση του νεροχύτη
  • Στάσιμο νερό στη μπανιέρα κατά τη διάρκεια ντους
  • Άσχημη μυρωδιά που προέρχεται από την αποχέτευση 
    Αποφραξη τουαλετας απο την Αποφραξεις Κορυδαλλος
    Αποφραξη τουαλετας απο την Αποφραξεις Κορυδαλλος
Τα παρακάτω υλικά και αντικείμενα μπορούν να εισέλθουν στην αποχέτευση μέσω κανονικής χρήσης, ή στην περίπτωση παιχνιδιών, μέσω της μη παρατηρημένης συμπεριφοράς ενός παιδιού. Επιπλέον, καθώς ο χρόνος περνάει από τα καθημερινά αντικείμενα που κινούνται μέσα από τις αποχετεύσεις σας μπορεί να κολλήσουν στα τοιχώματα των σωλήνων, προκαλώντας συσσώρευση:
  • Μαλλιά
  • Γράσο
  • Τροφές
  • Σκουπίδια
  • Είδη προσωπικής υγιεινής
  • Προϊόντα από χαρτί
  • Παιχνίδια
Το πρώτο βήμα για την απομάκρυνση ενός μπλοκαρίσματος είναι η χρήση ενός ηλεκτροκίνητου, περιστροφικού μηχανήματος. Το εργαλείο αυτό βοηθά σε όλων των ειδών τις αποφράξεις και μας επιτρέπει να έχουμε την κατάλληλη πρόσβαση στις αποχετεύσεις.
Αποφραξη νιπτηρα στον Κορυδαλλο
Αποφραξη νιπτηρα στον Κορυδαλλο
Στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσουμε στο εσωτερικό της αποχέτευσης μια κάμερα διάγνωσης για να δούμε τη σοβαρότητα και τη σύνθεση του μπλοκαρίσματος.
Στη συνέχεια, χρησιμοποιούμε πιεστικά υδροβολής για να καθαρίσουμε τις αποχετεύσεις των πελατών μας. Αυτό το σύστημα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης μπορεί να αφαιρέσει σχεδόν οποιοδήποτε στοιχείο που μπορεί να φράξει την αποχέτευσή σας και να το διασπάσει σε κομμάτια αρκετά μικρά, για να ξεπλυθεί μέσω του αποχετευτικού δικτύου. Η υδροβολή είναι η μόνη μέθοδος που καθαρίζει πραγματικά τόσο το φράγμα, όσο και την συσσώρευση.
Ενώ ορισμένοι ιδιοκτήτες σπιτιού χρησιμοποιούν ένα χημικό καθαριστικό απόφραξης, αυτά συχνά κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό. Οι καυστικές χημικές ουσίες μπορούν να βλάψουν τους σωλήνες σαςνα καταστρέψουν το φινίρισμα των αποχετεύσεων και να οδηγήσουν σε περισσότερα προβλήματα στο μέλλον. Η υδροβολή θα καθαρίσει ολόκληρο το σύστημα αποχέτευσης και θα αποτρέψει την ανάπτυξη περαιτέρω απορριμμάτων από την κανονική χρήση.
Πιεστικο υδροβολης της Αποφραξεις Κορυδαλλος
Πιεστικο υδροβολης της Αποφραξεις ΚορυδαλλοςΑποφράξεις Κορυδαλλός – Αποφράξεις Αιγάλεω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου