Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Αποφράξεις Κουκάκι - 210 90 17 223 - Αποχετεύσεις Κουκάκι : Αποφράξεις Νέα Σμύρνη

Αποφράξεις Κουκάκι

ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΣΤΟ ΚΟΥΚΑΚΙ
ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΥΚΑΚΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Αποφράξεις Κουκάκι 210 90 17 223

Η Αποφράξεις Κουκάκι, είναι μια τοπική επιχείρηση που ειδικεύεται σε όλες τις πτυχές των έργων αποχέτευσης. Στους πελάτες μας περιλαμβάνονται σχολεία, κτίρια τοπικής αυτοδιοίκησης, ιδιωτικές κατοικίες, εμπορικά ακίνητα, εμπορικά κέντρα, νοσοκομεία, στρατόπεδα, εστιατόρια, εργαστήρια, εργοστάσια, βιομηχανίες, κ.α.
Είμαστε περήφανοι για την παροχή εργασιών στους πελάτες μας με άριστη εξυπηρέτηση σε ανταγωνιστικές τιμές και εγγυόμαστε ότι η κάθε δουλειά μας ολοκληρώνεται με τα υψηλότερα πρότυπα στην ώρα τους, κάθε φορά.
Λειτουργούμε και είμαστε κοντά σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.
Η Αποφράξεις Κουκάκι, προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες αποχέτευσης που συναντούν και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών μας σε όλο το Κουκάκι, αλλά και τις γύρω περιοχές.

Επιθεώρηση με κάμερα Κουκάκι

Αποφράξεις Κουκάκι
Η επιθεώρηση και διάγνωση με κάμερα στην αποχέτευση, είναι ζωτικής σημασίας, καθώς οι αποχετεύσεις είναι συνήθως κρυμμένες. Μερικές φορές η ακριβής αιτία και η φύση των τυχόν προβλημάτων μπορεί να μην είναι αμέσως εμφανείς.
Με την επιθεώρηση με κάμερα, εντοπίζουμε την θέση και το είδος του προβλήματος, ενώ παράλληλα ελέγχουμε τις εσωτερικές συνθήκες της ακεραιότητας των σωληνώσεων.Αποφράξεις Κουκάκι - 210 90 17 223 - Αποχετεύσεις Κουκάκι : Αποφράξεις Νέα Σμύρνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου