Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

marousi apofraxeismarousi Αποφραξεις Μαρουσι - Απόφραξη Αποχετεύσεων - marousi apofraxeis

Αποφραξεις Μαρουσι

Αποφραξεις Μαρούσι 210 80 80 878

Η Αποφράξεις Μαρούσι ειδικεύεται στις αποφράξεις, τους καθαρισμούς και τις συντηρήσεις των αποχετεύσεων σε όλα τα βόρεια προάστια της Αττικής. Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας, είμαστε περήφανοι γιατί η φροντίδα και οι ανάγκες των πελατών μας είναι το πρωταρχικό μας μέλημα. Σε συνδυασμό με τους εξειδικευμένους και άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς μας, εγγυόμαστε την άριστη εξυπηρέτηση σας και την επαγγελματική ολοκλήρωση της κάθε εργασίας.
Η Αποφραξεις Μαρουσι είναι εξοπλισμένη με υπερσύγχρονα εργαλεία και μηχανήματα για να μπορούμε να διορθώσουμε σωστά όλες τις βουλωμένες αποχετεύσεις σας επιτόπου. Είμαστε η κορυφαία και πιο αξιόπιστη εταιρεία στον καθαρισμό αποχέτευσης και χρησιμοποιούμε μόνο τον πιο σύγχρονα και κορυφαίο εξοπλισμό.
  • Καθαρισμός φρεατίων και υδρορροών Μαρούσι
  • Επιθεώρηση με κάμερα Μαρούσι
  • Εντοπισμός γραμμών Μαρούσι
  • Προληπτική συντήρηση Μαρούσι
  • Υποστήριξη υπηρεσιών Μαρούσι
Απόφραξη και καθαρισμός αποχετεύσεων Μαρούσι
Η πιο συνηθισμένη μέθοδος καθαρισμού των αποχετεύσεων περιλαμβάνει την εισαγωγή καλωδίου με λεπίδες κοπής στο σωλήνα αποστράγγισης. Χρησιμοποιώντας μια ισχυρή περιστροφική κίνηση, ο κοπτήρας διαλύει τα εμπόδια και καθαρίζει τη γραμμή. Γιατί απλώς να ξεβουλώσετε την αποχέτευσή σας όταν μπορείτε να την καθαρίσετε πλήρως; Υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος και η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙείναι εδώ για να σας βοηθήσει.
Είμαστε πολύ περήφανοι γιατί με την σκληρή δουλειά έχουμε καταφέρει να γίνουμε μια από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο των αποχετεύσεων. Όπου και αν θέλετε να γίνει μια απόφραξη, σε ένα σχολείο, επαγγελματικό χώρο, ξενοδοχείο, νοσοκομείο, εμπορικό κατάστημα ή κατοικία μπορούμε να βοηθήσουμε.
Είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση σας και και το προσωπικό μας φιλικό, ευγενικό και καταρτισμένο είναι σε ετοιμότητα για να λύσει κάθε σας πρόβλημα.
Καμία άλλη εταιρεία στην Αττική δεν προσφέρει τόσο ολοκληρωμένες υπηρεσίες, όπως αυτές της Αποφράξεις Μαρούσι, που χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, για να διαγνώσει και να διορθώσει τα προβλήματα στην αποχέτευση σας. Καλέστε μας και ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας θα έρθει στον χώρο σας και θα επιλύσει κάθε πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Αποφράξεις Μαρουσι

Η Αποφραξεις Μαρούσι  είναι κοντά σας στο χώρο σας σε οποιοδήποτε σημείο στο Μαρούσι και στο λεκανοπέδιο της Αττικής για να αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα στις αποχετεύσεις σας αφού αναλαμβάνουμε απόφραξη φρεατίων, απόφραξη λεκάνης, απόφραξη σιφωνίου, απόφραξη τουαλετών κτλ. και κάθε θέμα του δικτύου σας που δημιουργεί βουλώματα, δυσωδίες και άσχημες εικόνες με νερά να τρέχουν κτλ. Κάνουμε άντληση υδάτων και καθαρισμό των φρεατίων, αποχετεύσεων του δικτύου σας. Ανίχνευση με κάμερα και καταγραφή των ζημιών του δικτύου σας από ρίζες των δέντρων και αφαίρεση τους με ριζοκοπτικά μηχανήματα όταν διαπιστωθεί πρόβλημα. Διαθέτουμε οχήματα και έμπειρο προσωπικό που μπορεί να λύσει κάθε περίπτωση. Το κόστος είναι λογικό. Κάνουμε τακτικές συντηρήσεις αφού η φιλοσοφία μας είναι η πρόληψη και όχι μόνο η αντιμετώπιση της ζημιάς. Μέσα σε σύντομο χρόνο βρισκόμαστε στον χώρο σας είτε αυτό είναι οικία ή πολυκατοικία ή διαμέρισμα. Καλό θα ήταν μετά από μια απόφραξη να συνδυάσετε και μια απολύμανση των αποχετεύσεων σας, των φρεατίων και του δικτύου σας. Αποφραξεις Μαρούσι για να έχετε τη σιγουριά ότι το πρόβλημα θα λυθεί οριστικά.
Αποφραξεις Μαρουσι

Αποφράξεις  αποχετεύσεων Μαρούσι

Η εταιρεία μας με έδρα το Μαρούσι Αττικής δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1970 στις αποφράξεις αποχετεύσεων και αγωγών. Ακολουθούμε τις εξελίξεις της τεχνολογίας και διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό που συνεχώς όμως ειδικεύεται για να μπορεί να αντιμετωπίσει άριστα τις βλάβες του δικτύου σας όπως και να βελτιώσει ζημιές που έχουν προκληθεί από την παλαιότητα του δικτύου σας, από ρίζες, από αντικείμενα και λίπη που φράζουν τις αποχετεύσεις σας. Έχουμε ηλεκτροκίνητα πιεστικά μηχανήματα που βρίσκονται στα ειδικά οχήματα και το έμπειρο προσωπικό μας είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε φράξιμο στις αποχετεύσεις, στα φρεάτια, στις λεκάνες, στις κάθετες στήλες, στις υδρορροές για να μην σας δημιουργηθούν μεγάλα προβλήματα με δυσοσμίες, μικρόβια κτλ. Κάνουμε άντληση υδάτων στους χώρους της οικίας ή της πολυκατοικίας σας που μπορεί να γέμισαν νερά από την βροχή ή από κάποιο βούλωμα στο δίκτυο σας πχ. στο γκαράζ ή το υπόγειο της πολυκατοικίας σας. Αναλαμβάνουμε και καθαρισμό των δικτύων σας. Καταγραφή και ανίχνευση με κάμερα για πιθανές ζημιές. Προσιτές τιμές ανάλογα βέβαια με την βλάβη που οι τεχνικοί θα βρούνε στο σημείο του δικτύου. Για αυτό διαθέτουμε ριζοκοπτικά μηχανήματα για να ξεφράζουν από ρίζες δέντρων το δίκτυο σας. Σας εγγυόμαστε πως η υπηρεσία μας δε θα προκαλέσει ζημιές στο δίκτυο σας. Μετά το τηλεφώνημά σας βρισκόμαστε σε 15 λεπτά στον χώρο σας , όλο το 24ωρο και τις 365 ημέρες τον χρόνο. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Τηλ 210 80 80 878  με έδρα το Μαρουσι.
Κάθε μέρα λαμβάνουμε όλο και περισσότερες κλήσεις για βουλωμένες αποχετεύσεις. Από απλά προβλήματα όπως το παιχνίδι που πέταξε το παιδάκι σας στην λεκάνη της τουαλέτας έως και κάποιο πολύ δύσκολο και μεγάλο πρόβλημα, οι τεχνικοί έχουν τον εξοπλισμό και την εμπειρία τα αντιμετωπίσουν όλα σωστά.
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

Απόφραξη αποχέτευσης μπάνιου Μαρούσι

Η μπανιέρα, το ντους, η μπανιέρα, η λεκάνη, ο νιπτήρας βουλώνουν πολύ συχνά. Οι αιτίες που οδηγούν σε όλη αυτή την αναστάτωση είναι πολλές και διάφορες. Τρίχες μαλλιών, οδοντόπαστα, σαμπουάν, χαρτιά, είδη υγιεινής, διάφορα αντικείμενα, κ.α. Μπορείτε να μας καλέσετε ημέρα και νύχτα, Κυριακές και αργίες και κατευθείαν εάν από τα εξοπλισμένα συνεργεία μας θα έρθει άμεσα στο σπίτι ή την επιχείρησή σας και θα σας βγάλει από την δύσκολη θέση που βιώνετε.

Απόφραξη αποχέτευσης κουζίνας Μαρούσι

Ένα από τα σημεία που φράσσουν πιο συχνά είναι ο νεροχύτης της κουζίνας. Τα βουλώματα αυτά δημιουργούνται από τα λίπη, από σαπουνάδες, από συσσωρευμένα τρόφιμα. Όπως το κρύο νερό πέφτει αυτά συσσωρεύονται και παραμένουν στα τοιχώματα των σωληνώσεων. Έτσι σιγά σιγά η ροή μειώνεται όπου εντέλει βουλώνει τελείως.

Απόφραξη τουαλέτας Μαρούσι

Η τουαλέτα μπορεί να βουλώσει ανά πάσα στιγμή και όταν αυτό γίνει και σταματήσει να λειτουργεί χρειάζεται το πρόβλημα να λυθεί γρήγορα, αποτελεσματικά και σε προσιτή τιμή. Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε γρήγορες, φιλικές και αποτελεσματικές αποχετευτικές υπηρεσίες 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και αργίες.
Μπορείτε να μας καλέσετε για κάθε τύπο και σημείο φραγμένης αποχέτευσης στο Μαρούσι και σε όλη την Αττική.
Η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να μειώσει δραστικά τις ζημιές που προκαλούνται από υπερχείλιση διαρροής ή αν έχει βουλώσει η τουαλέτα. Σημάδια που υποδηλώνουν προβλήματα είναι διάφοροι γάργαροι ήχοι που μπορεί να ακούγονται, πολύ άσχημη μυρωδιά, ξεχειλίζουν νερά.
Αν έχετε την υποψία και μόνο ότι υπάρχει πρόβλημα, καλέστε μας κατευθείαν. Μην αφήνετε τον χρόνο να περνάει, θα είναι εις βάρος σας.
Αποφραξεις σιφονιων Μαρουσι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου